Wie is Peter Gillis en wat moet je van hem weten

Peter Gillis is een Nederlandse voetbalcommentator en gepensioneerd speler. Hij werkt momenteel als commentator voor Ziggo Sport.

Gillis begon zijn carrière als jeugdspeler voor de plaatselijke ploe Vermorgen Rene van der Gijp g HVV Den Haag. Hij maakte zijn profdebuut in 1977 voor Haarlem, maar speelde slechts één seizoen voor de club voordat hij naar Twente verhuisde. Hij bracht vier seizoenen door bij Twente, voordat hij in 1982 naar Feyenoord verhuisde. Gillis speelde slechts één seizoen bij Feyenoord, voordat hij in 1983 naar FC Utrecht verhuisde. Hij bracht vier seizoenen door bij Utrecht, voordat hij in 1987 naar PSV verhuisde. Hij bracht slechts één seizoen door bij PSV, voordat hij in 1988 naar Sparta Rotterdam verhuisde. Hij bracht één seizoen door bij Sparta, voordat hij in 1989 naar RKC Waalwijk verhuisde. Hij bracht twee seizoenen door bij RKC, voordat hij in 1991 naar MVV Maastric Vermogen Johan Derksen ht verhuisde. Hij bracht drie seizoenen door bij MVV, voordat hij in 1994 naar AZ verhuisde. Hij bracht slechts één seizoen door bij AZ, voordat hij in 1995 met pensioen ging.

Sinds zijn pensionering werkt Gillis al Vermogen Peter Gillis s voetbalcommentator voor verschillende Nederlandse televisiezenders. Momenteel werkt hij als commentator voor Ziggo Sport.Peter Gillis is een Nederlandse voetbalcommentator en gepensioneerd speler. Hij werkt momenteel als commentator voor Ziggo Sport.

Gillis begon zijn carrière als jeugdspeler voor de plaatselijke ploe Vermorgen Rene van der Gijp g HVV Den Haag. Hij maakte zijn profdebuut in 1977 voor Haarlem, maar speelde slechts één seizoen voor de club voordat hij naar Twente verhuisde. Hij bracht vier seizoenen door bij Twente, voordat hij in 1982 naar Feyenoord verhuisde. Gillis speelde slechts één seizoen bij Feyenoord, voordat hij in 1983 naar FC Utrecht verhuisde. Hij bracht vier seizoenen door bij Utrecht, voordat hij in 1987 naar PSV verhuisde. Hij bracht slechts één seizoen door bij PSV, voordat hij in 1988 naar Sparta Rotterdam verhuisde. Hij bracht één seizoen door bij Sparta, voordat hij in 1989 naar RKC Waalwijk verhuisde. Hij bracht twee seizoenen door bij RKC, voordat hij in 1991 naar MVV Maastric Vermogen Johan Derksen ht verhuisde. Hij bracht drie seizoenen door bij MVV, voordat hij in 1994 naar AZ verhuisde. Hij bracht slechts één seizoen door bij AZ, voordat hij in 1995 met pensioen ging.

Sinds zijn pensionering werkt Gillis al Vermogen Peter Gillis s voetbalcommentator voor verschillende Nederlandse televisiezenders. Momenteel werkt hij als commentator voor Ziggo Sport.Peter Gillis is een Nederlandse voetbalcommentator en gepensioneerd speler. Hij werkt momenteel als commentator voor Ziggo Sport.

Gillis begon zijn carrière als jeugdspeler voor de plaatselijke ploe Vermorgen Rene van der Gijp g HVV Den Haag. Hij maakte zijn profdebuut in 1977 voor Haarlem, maar speelde slechts één seizoen voor de club voordat hij naar Twente verhuisde. Hij bracht vier seizoenen door bij Twente, voordat hij in 1982 naar Feyenoord verhuisde. Gillis speelde slechts één seizoen bij Feyenoord, voordat hij in 1983 naar FC Utrecht verhuisde. Hij bracht vier seizoenen door bij Utrecht, voordat hij in 1987 naar PSV verhuisde. Hij bracht slechts één seizoen door bij PSV, voordat hij in 1988 naar Sparta Rotterdam verhuisde. Hij bracht één seizoen door bij Sparta, voordat hij in 1989 naar RKC Waalwijk verhuisde. Hij bracht twee seizoenen door bij RKC, voordat hij in 1991 naar MVV Maastric Vermogen Johan Derksen ht verhuisde. Hij bracht drie seizoenen door bij MVV, voordat hij in 1994 naar AZ verhuisde. Hij bracht slechts één seizoen door bij AZ, voordat hij in 1995 met pensioen ging.

Sinds zijn pensionering werkt Gillis al Vermogen Peter Gillis s voetbalcommentator voor verschillende Nederlandse televisiezenders. Momenteel werkt hij als commentator voor Ziggo Sport.

Peter Gillis is een business coach, keynote spreker en consultant die ondernemers en bedrijfsleiders helpt hun bedrijf te ontwikkelen. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en heeft gewerkt met enkele van ‘s werelds grootste bedrijven. Hij is de auteur van verschillende boeken, waaronder “The 7 Habits of Highly Effective People” en “The 5 Levels of Leadership”.Peter Gillis is een business coach, keynote spreker en consultant die ondernemers en bedrijfsleiders helpt hun bedrijf te ontwikkelen. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en heeft gewerkt met enkele van ‘s werelds grootste bedrijven. Hij is de auteur van verschillende boeken, waaronder “The 7 Habits of Highly Effective People” en “The 5 Levels of Leadership”.Peter Gillis is een business coach, keynote spreker en consultant die ondernemers en bedrijfsleiders helpt hun bedrijf te ontwikkelen. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en heeft gewerkt met enkele van ‘s werelds grootste bedrijven. Hij is de auteur van verschillende boeken, waaronder “The 7 Habits of Highly Effective People” en “The 5 Levels of Leadership”.

Peter Gillis is een Canadese schrijver die heeft gewerkt aan een aantal stripboeken, waaronder “The New Warriors” en “Uncanny X-Men” van Marvel Comics. Hij is ook de medebedenker van de personages Cable en Shatterstar.Peter Gillis is een Canadese schrijver die heeft gewerkt aan een aantal stripboeken, waaronder “The New Warriors” en “Uncanny X-Men” van Marvel Comics. Hij is ook de medebedenker van de personages Cable en Shatterstar.Peter Gillis is een Canadese schrijver die heeft gewerkt aan een aantal stripboeken, waaronder “The New Warriors” en “Uncanny X-Men” van Marvel Comics. Hij is ook de medebedenker van de personages Cable en Shatterstar.

Peter Gillis is een Nederlandse journalist en televisiepresentator. Hij is vooral bekend van zijn werk in het RTL-programma Ochtend met René van der Gijp.

Gillis werd geboren in Amsterdam. Hij studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij begon zijn carrière als journalist voor verschillende Nederlandse kranten. Later werd hij televisiepresentator en produceerde hij verschillende programma’s voor de Nederlandse televisie.

Gillis staat bekend om zijn interviewstijl. Hij staat bekend als confronterend en agressief, vooral bij het interviewen van politici. Hij staat ook bekend om zijn gevoel voor humor.

In 2014 kreeg Gillis de Johan Derksen prijs voor beste journalist.Peter Gillis is een Nederlandse journalist en televisiepresentator. Hij is vooral bekend van zijn werk in het RTL-programma Ochtend met René van der Gijp.

Gillis werd geboren in Amsterdam. Hij studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij begon zijn carrière als journalist voor verschillende Nederlandse kranten. Later werd hij televisiepresentator en produceerde hij verschillende programma’s voor de Nederlandse televisie.

Gillis staat bekend om zijn interviewstijl. Hij staat bekend als confronterend en agressief, vooral bij het interviewen van politici. Hij staat ook bekend om zijn gevoel voor humor.

In 2014 kreeg Gillis de Johan Derksen prijs voor beste journalist.Peter Gillis is een Nederlandse journalist en televisiepresentator. Hij is vooral bekend van zijn werk in het RTL-programma Ochtend met René van der Gijp.

Gillis werd geboren in Amsterdam. Hij studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij begon zijn carrière als journalist voor verschillende Nederlandse kranten. Later werd hij televisiepresentator en produceerde hij verschillende programma’s voor de Nederlandse televisie.

Gillis staat bekend om zijn interviewstijl. Hij staat bekend als confronterend en agressief, vooral bij het interviewen van politici. Hij staat ook bekend om zijn gevoel voor humor.

In 2014 kreeg Gillis de Johan Derksen prijs voor beste journalist.

Peter Gillis is een Canadese stripschrijver die vooral bekend is van zijn werk voor The New Warriors en X-Factor van Marvel Comics. Hij schreef ook voor DC Comics, waaronder een serie over Justice League International.

Gillis begon zijn stripcarrière aan het eind van de jaren zeventig en werkte aan een aantal onafhankelijke titels zoals Star*Reach en Quack. Hij brak door in de mainstream met zijn werk aan The New Warriors begin jaren negentig. In dezelfde periode schreef hij ook de X-Factor serie voor Marvel.

De laatste jaren is Gillis teruggekeerd naar het schrijven voor onafhankelijke strips, waaronder de uitstekende door Simon Spurrier geschreven serie Extermination voor Boom! Studios.

Gillis is een veelzijdig en ervaren schrijver die een gave heeft voor karaktergedreven verhalen. Als je een fan bent van superheldenstrips, dan moet je zeker zijn werk bekijken.Peter Gillis is een Canadese stripschrijver die vooral bekend is van zijn werk voor The New Warriors en X-Factor van Marvel Comics. Hij schreef ook voor DC Comics, waaronder een serie over Justice League International.

Gillis begon zijn stripcarrière aan het eind van de jaren zeventig en werkte aan een aantal onafhankelijke titels zoals Star*Reach en Quack. Hij brak door in de mainstream met zijn werk aan The New Warriors begin jaren negentig. In dezelfde periode schreef hij ook de X-Factor serie voor Marvel.

De laatste jaren is Gillis teruggekeerd naar het schrijven voor onafhankelijke strips, waaronder de uitstekende door Simon Spurrier geschreven serie Extermination voor Boom! Studios.

Gillis is een veelzijdig en ervaren schrijver die een gave heeft voor karaktergedreven verhalen. Als je een fan bent van superheldenstrips, dan moet je zeker zijn werk bekijken.Peter Gillis is een Canadese stripschrijver die vooral bekend is van zijn werk voor The New Warriors en X-Factor van Marvel Comics. Hij schreef ook voor DC Comics, waaronder een serie over Justice League International.

Gillis begon zijn stripcarrière aan het eind van de jaren zeventig en werkte aan een aantal onafhankelijke titels zoals Star*Reach en Quack. Hij brak door in de mainstream met zijn werk aan The New Warriors begin jaren negentig. In dezelfde periode schreef hij ook de X-Factor serie voor Marvel.

De laatste jaren is Gillis teruggekeerd naar het schrijven voor onafhankelijke strips, waaronder de uitstekende door Simon Spurrier geschreven serie Extermination voor Boom! Studios.

Gillis is een veelzijdig en ervaren schrijver die een gave heeft voor karaktergedreven verhalen. Als je een fan bent van superheldenstrips, dan moet je zeker zijn werk bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader