Achteraf betalen bij Klarna winkels is veilig tijdens Sinterklaas

Klarna is een veilige online winkel

Alle deelnemers aan ELLE Smart Shopping Weekend zijn natuurlijk geweldig en zeer betrouwbaar, maar er is ook veel onzin op het web. Klarna selecteert zorgvuldig voor welke webwinkels je Klarna kunt gebruiken, maar je bestelling kan natuurlijk altijd onverhoopt misgaan. Gelukkig krijg je bij alles wat je via Klarna koopt kopersbescherming. Zit er ergens een gaatje? Of heb je deze niet ontvangen? Dan hoef je niet te betalen, zo simpel is het. Klarna biedt ook altijd 24/7 ondersteuning binnen de app voor een vlotte en veilige winkelervaring.

Van oorsprong een Zweeds bedrijf, is Klarna al vele jaren actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf is gespecialiseerd in post-mortem online betalingen en biedt een verscheidenheid aan diensten om het afrekenen te vergemakkelijken met ‘Klarna Smooth’, waar uw klanten kunnen kiezen tussen direct betalen of ‘betaal later’-opties. Het bedrijf is marktleider in oplossingen voor achteraf betalen en is momenteel actief in veel verschillende Europese landen, waaronder Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Zolang je betaalt met de digitale portemonnee van klarna, ben je veilig tijdens sinterklaas

Klarna heeft al lang geen betaalkaart meer gebruikt, maar online winkelen is lang niet zo veilig als de Edge. De veiligheid van uw geld vormt de kern van elke beveiligingsfunctie die u zich maar kunt wensen. Dit betekent dat als u direct geld in een Edge-polis stort, uw geld geen risico loopt. U betaalt minimaal één keer en betaalt direct bij uw laatste bestelling.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en gemakkelijk. U vindt de betalingsgegevens voor uw aankoop op de factuur die we ontvangen. Betaalgegevens kun je natuurlijk altijd inzien door in te loggen in de Klarna app of bovenaan deze pagina.

Bekijken de Klarna winkels of Riverty winkels waar je achteraf betalen kan. Er is een compleet overzicht van alle winkels. 

Online shoppen tijdens sinterklaas is veilig

Geef uw klanten de vrijheid om te betalen waar ze zijn. Door online en in de winkel dezelfde winkelervaring te bieden, kunnen klanten gemakkelijker zelfverzekerde aankoopkeuzes maken. Dit verhoogt op zijn beurt uw kansen om te kopen.

Wij hebben het grootste aanbod aan online winkels waar je perfect en succesvol kerstcadeaus kunt shoppen voor jong en oud. Zowel speelgoed als elektronica of kleding zijn bij ons goed vertegenwoordigd. Zo vind je bij ons altijd het perfecte kerstcadeau dat je achteraf kunt betalen. Voor het kopen van kerstcadeaus kies je bijvoorbeeld voor achteraf betalen via Klarna, AfterPay of Billink. We hebben alle online winkels en alle methoden voor achteraf betalen. Zorg ervoor dat het cadeau aankomt en betaal nooit voordat het cadeau arriveert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader