Achteraf betalen bij mediamarkt of de bcc kan met klarna, afterpay of riverty

Bij het kopen van iets duurs, zoals een tv of smartphone, ben je meestal veel tijd kwijt met het vergelijken van prijzen en het maken van de beste keuze. Helaas kan het betalen van het artikel een gedoe zijn. Wanneer u de betalingsoptie van uw bank gebruikt om voor een item te betalen, moet u meestal een extra vergoeding betalen. Bovendien staan ​​sommige banken u alleen toe om gedeeltelijke betalingen te doen; dit maakt het moeilijk om een ​​item volledig te betalen. Om consumenten te helpen dure artikelen zonder gedoe te betalen, introduceerden mediamarkt en de bcc-organisaties respectievelijk afterpay en klarna. Zoals de namen al doen vermoeden, kunt u met deze methoden uw factuur betalen nadat u uw artikel heeft ontvangen. Daarnaast kunt u met de bcc-optie uw rekening betalen met een betaalpas die aan uw bankrekening is gekoppeld.

Afterpay is een initiatief van mediamarkt om de betaaltijd van dure artikelen voor consumenten te verkorten. Bij het kopen van iets duurs, zoals een tv of smartphone, ben je meestal veel tijd kwijt met het vergelijken van prijzen en het maken van de beste keuze. Helaas kan het betalen van het artikel een gedoe zijn. Wanneer u de betalingsoptie van uw bank gebruikt om voor een item te betalen, moet u meestal een extra vergoeding betalen. Bovendien staan ​​sommige banken u alleen toe om gedeeltelijke betalingen te doen; dit maakt het moeilijk om een ​​item volledig te betalen. Om consumenten te helpen dure artikelen probleemloos te betalen, introduceerde mediamarkt in 2016 afterpay. Met afterpay kun je drie afzonderlijke betalingen doen voor een artikel: één bij ontvangst van het product en twee andere bij het betalen van je mediamarktrekening.

Een andere betalingsverwerker die het betalen van uw rekening gemakkelijker maakt, is klarna-eigendom kBCC (bankbetaalkaart). Net als bij achteraf betalen, kunt u met deze service drie betalingen doen bij ontvangst van uw artikel en nog eens twee bij het betalen van uw rekening. In tegenstelling tot afterpay rekent klarna geen extra kosten bij het gebruik van kBCC. Bovendien trekt klarna geen extra verwerkingskosten af ​​van fondsen die zijn overgemaakt met behulp van hun betalingsverwerker. Al met al maakt dit het betalen van uw rekening veel gemakkelijker wanneer u klarna of de betaalde service BCC gebruikt.

Als geen van deze opties voor u werkt, overweeg dan om bcc (bankkaart) te gebruiken. Net als BCC of achteraf betalen, kunt u met bcc vier betalingen doen bij ontvangst van uw artikel: één bij ontvangst van het product en nog drie bij het betalen van uw rekening. In tegenstelling tot afterpay of klarna’s diensten, brengt bcc geen extra kosten in rekening bij het overmaken van betaling van koper naar verkoper. Het enige nadeel van het gebruik van bcc is dat het alleen werkt met betaalpassen die aan bankrekeningen zijn gekoppeld; er is geen manier om deze methode met creditcards te gebruiken. Als het echter een gedoe is om regelmatige betalingen met uw creditcard te doen, dan is het gebruik van bcc wellicht ideaal voor u.

Het betalen van uw mediamarktrekening is veel gemakkelijker met een van de bovengenoemde betaalmethoden – afterpay of klarna’s kBCC-service – of bcc. Met deze methoden kunt u meerdere betalingen doen zonder dat er aan beide kanten extra kosten of toeslagen ontstaan. Bovendien werkt het gebruik van bcc met zowel debetkaarten die zijn gekoppeld aan bankrekeningen als creditcards die bij banken zijn geregistreerd als primaire rekeningen. De handige opties van afterpay en klarnas kBCC maken het betalen van je rekening een stuk makkelijker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader