Aankopen veilig doen met Sinterklaas via Afterpay, Riverty of Klarna

De komst van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten is voor veel Nederlanders een langverwachte gebeurtenis. De traditie houdt in dat Sinterklaas cadeautjes geeft aan kinderen die het hele jaar braaf zijn geweest. De cadeautjes worden meestal gegeven op 5 december, de feestdag van Sinterklaas. Tegenwoordig kopen mensen echter ook elk moment van het jaar cadeautjes voor hun dierbaren. Daarom moeten ze ervoor zorgen dat ze al hun aankopen in één keer kunnen betalen of de betalingen over een bepaalde periode kunnen spreiden. U kunt dit het beste doen door gebruik te maken van een van de drie online betaalsystemen: Afterpay, Riverty of Klarna met achteraf betalen.

Deze betaalsystemen worden aangeboden door het Australische bedrijf Afterpay, RiverCity Bank in de Verenigde Staten en het Zweedse bedrijf Klarna Bank AB. Afterpay stelt klanten in staat aankopen te doen op goedgekeurde websites met een uitgestelde betaling van 14 dagen. Ze kunnen aankopen doen zonder deze direct te hoeven betalen. Riverty werkt op een vergelijkbare manier, maar stelt haar klanten in staat om tot 60 dagen lang aankopen te doen zonder direct te betalen. Klarna Bank AB biedt een vergelijkbaar online betalingssysteem genaamd Klarna met achteraf betalen. Hiermee kunnen klanten aankopen doen op goedgekeurde websites en daar gedurende een langere periode voor betalen.

Sinterklaas werkt samen met deze online betalingssystemen vanwege het gemak dat ze zijn klanten bieden. Hij biedt zijn klanten 10% korting als ze betalen met Afterpay, Riverty of Klarna met achteraf betalen. Bovendien is voor het gebruik van een van deze online systemen geen creditcard vereist; in plaats daarvan gebruikt het uw bankpas of bankrekening. Dit is handig voor klanten die hun creditcard niet willen gebruiken, zoals klanten met een slecht kredietverleden, en toch gemakkelijk en betaalbaar online aankopen willen doen.

Veilig aankopen doen bij Sinterklaas via een van deze drie online betaalsystemen zijn populair geworden bij zijn klanten. Veel mensen gebruiken deze systemen nu om ervoor te zorgen dat ze niet meer uitgeven dan ze zich kunnen veroorloven bij het kopen van cadeautjes voor hun dierbaren in de Sinterklaas Kerstwinkel.

Wil je dus snel van start kijk dan bij de afterpay winkels, klarna winkels of riverty winkels. Je kan heel gemakkelijk achteraf betalen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader